viernes, 1 de mayo de 2015

QUESADILLAS CON PICO DE GALLO

Ingrediente:4 turte( se gasesc gata preparate sau putem sa le pregatim noi)
                   100g branza tip cedar
                    100g branza tip edam
                    o cutie de fasole rosie gata gatita
                    un ardei rosu
                    un ardei verde
                    4-5 ardei mici de culoare care vreti dulci sau picanti(eu am ales picanti)
                    2 rosii
                   o ceapa
                   o lamaie
                    patrunjel,sare,ulei 
Preparare pt pico de gallo: se taie marunt rosiile,ardeiul rosu si verde,ceapa,partunjelul,se sazoneaza se pune intr-un vas cu sucul de la lamaie(dupa gust)se amesteca   si se rezerva
Preparare pt ardeii umpluti:se rade cele doua brazeturi si se amesteca,se taie fundurile  si se curata in interior apoi se umple cu braza,se pun fundurile precum capac, se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se coc la foc mic .rezervam
Preparare pt quessadillas:pe o turta se presara braza rasa putina fasole in asa fel incat sa nu iasa din circumferinta turtei, se acopera cu alta turta ,se coace la foc moderat intr-o tigaie pana cand capata un ton tostat,(sau pana se topeste branza,2 minute pe fiecare parte)se taie apoi in patru si se serveste in compania celorlalte preparate.POFTA BUNA!
eu am combinat asa

                        
                    

              

No hay comentarios:

Publicar un comentario