lunes, 28 de noviembre de 2011

WOK DE LEGUME

ingediente pt. 4 persoane(aceste ingrediente se gasesc in magazine chinezesti)
250g pasta udon
150g bambu(`poate fi marinat sau proaspat)
150g soia germinata
un ardei rosu mare
o ceapa verde(se poate folosi si uscata)
250gciuperci de cultiv(tip stridii sau champinion sau champinion chinezesc sau altfel de ciuperci)
100g alge zhou
125g preparado pentu wok
o piesa de pak choy(este un fel de varza chinezeasca)
o vanata chinezeasca

                                                                                                                                                                                                                              


tipuri de ciuperci chinezesti
 preparere:
daca legumele sunt proaspete se dau mai intai intr-un clocot 10 minute,iar daca sunt de conserva se pun direct in wok si se prajesc cu putin ulei timp de10-15 minute apoi se pune pasta si preparatul pentru wok si dupa 2-3 minute gata pentru servir.
POFTA BUNA!
acesta este un wok