sábado, 28 de enero de 2012

GAZPACHO

ingrediente pt 4 persoane:jumatate de iepure,o prepelita (se poate inlocui si cu o pulpa de pui)o ceapa ,o  rosie,turte pt gazpacho(se gasesc in supermarketuri mai mari carrefour),ulei masline,sare,apa,o capatana usturoi,100g migdale,3-4 ficatei de pui.

preparare.carnea trebuie sa fie tocata in bucatele mici,se toaca ceapa,rosia marunt.se prajesc ficateii apoi se rezerva,se pune carnea iar dupa 5-8 min se pune ceapa,rosia si se prajeste totul bine,se adauga 1,5 litri de apa si se lasa la fiert 10-12 min la foc potrivit,intre timp se piseaza usturoiul cu migdalele si cu ficateii bine si se adauga la compozitia care fierbe se adauga turtele si se lasa la foc 8-10 min amestecand incet,se lasa 5 min la repostat.POFTA BUNA!