martes, 31 de julio de 2012

MUSCHI DE PORC CU OREZ SALBATIC

Ingediente:pt. doua pers 4 felii de muschi de porc
                 o ceapa
                  un dovlecel verde
                  100g orez salbatic
                  sos de mango
                  sare,ulei,piper
Preparare:cu instrumentul de curatat cartofi se taie fasii subtiri din dovlecel cate 4 pentru fiecare bucata de carne(daca bucata de carne este mare se pun 6 felii de dovlecel),se toaca ceapa marunt si se caleste bine,dupa care se frige carnea cate un minut pe fiecare parte,apoi se aseaza fasiile de dovlecel in forma de cruce se pune un pic din ceapa calita apoi o bucata de muschi si se impacheteaza se aseaza pe o tava de cuptor si se coc la 180gr timp de 10 minute.Intre timp se pune ulei intr-o cratita si se frige orezul,uleiul trebuie sa fie bine incins,se scoate pe hartie ca sa ii absoarba exccesul de ulei(orezul se umfla repede si trebuie luat imediat ca sa nu se arda).
POFTA BUNA!