miércoles, 16 de marzo de 2011

paella de legume(de post)

anghinare 8-10 buc

un ardei rosu mic
ciuperci (se poate pune si bureti)250g
usturoi verde15 fire
pastai verzi de fasole si boabe fasole mari 400g(garofon)

orez 250g
sofran sau colorant (un pliculet)

preparare:
se taie ardeiul in fasii subtiri si se pune la prajit apoi se rezerva
se curata anghinarele si se taie in 4,se prajesc la foc mediu 5 min
apoi adaugati ciupercile si frigeti 5 min

adaugati pastaile si frigeti 5 min
apoi usturoiul verde si frigeti 5 min

apoi sofranul amestecand 1min
apoi apa 800ml si lasati sa de-a in clocot 5min

dupa care puneti orezul imprastiindu-l uniform si lasati sa fiarba la foc moderat 5min,apoi la foc mic 12 min
nu se mai amesteca dupa ce ai pus orezul
apoi decorati cu ardeiul rezervat si iata rezultatul
POFTA BUNA!