gazpacho andaluz:1 kg de rosii foarte coapte,jumatate de ardei rosu,jumatate de ardei verde,un sfert de ceapa,un catel de usturoi,doi castraveti,sare, 2-3 linguri ulei de masline,cateva picaturi de otet dupa gust.se pune totul taiat in bucati intr-un vas si se mixeaaza bine,apoi se trece prin sita ca sa eliminam cojile si semintele si se da la rece(se serveste foarte rece)
linte:300gr de linte care sa fie fiarta ,o ceapa ,jumatate ardei rosu,jumatate ardei verde,un morcov,doua rosii.se taie totul in bucarele si se pun la calit si cand s-au calit bine se adauga lintea si dupa 10 min gata.
guacamole:3 avocado bine coapte,jumatate de ceapa,2 rosii,sare,cateva frunze de patrunjel.se scoate pulpa din avocado si se piseaza bine,se taie ceapa,rosiile,frunzele de patrunjel marunt se amesteca bine si se serveste rece.
No hay comentarios:
Publicar un comentario