Ingrediente pt 4 pers:fileuri de peste alb(salau,calcan etc)de latimea a 2-3 degete
4 cepe,ulei, sare, piper,scobitori
Preparare:se curata cepele si se calesc bine,apoi se lasa la racit apoi se aseaja filetele de peste se sazoneaza si se pune un pic de ceapa dupa care rasucim si prindem cu o scobitoare
repetam operatiunea, se aseaza intr-o tava si dam la cuptor 10 min la 180-200gr.
POFTA BUNA!
ESTE UN BLOG DESPRE RETETE DIVERSE SI USOARE.SE POATE COMENTA DESPRE ORICE LUCRU.

lunes, 2 de julio de 2012
CARTOFI UMPLUTI
Ingrediente pt 2 pers:2 cartofi mari(daca se poate cei mai mari de 500g fiecare)
o ceapa mare
2 oua
caviar rosu si negru
ulei,sare,piper
preparare:se curata cartofii de coaja,se taie partea superioara in asa fel ca un capac,apoi se scobeste interiorul cu o lingurita si se lasa de grosimea de un centimetru,se pun si se prajesc in ulei(trebuie sa ii rumenim un pic).intre timp se toaca ceapa marunt si se caleste la foc mic bine, se sazoneaza dupa gust.cand cartofii sunt prajiti ii umplem cu un pic de ceapa apoi punem un ou desupra si decoram cu caviar,le punem capacul si ii dam la cuptor pana cand se face oul.cuptorul la 180gr10-15 min.
decoram dupa gust si POFTA BUNA!
o ceapa mare
2 oua
caviar rosu si negru
ulei,sare,piper
preparare:se curata cartofii de coaja,se taie partea superioara in asa fel ca un capac,apoi se scobeste interiorul cu o lingurita si se lasa de grosimea de un centimetru,se pun si se prajesc in ulei(trebuie sa ii rumenim un pic).intre timp se toaca ceapa marunt si se caleste la foc mic bine, se sazoneaza dupa gust.cand cartofii sunt prajiti ii umplem cu un pic de ceapa apoi punem un ou desupra si decoram cu caviar,le punem capacul si ii dam la cuptor pana cand se face oul.cuptorul la 180gr10-15 min.
decoram dupa gust si POFTA BUNA!
Suscribirse a:
Entradas (Atom)