SABOR DE PESTE MARI SI TARI CU DUMI:
rulouri de vita
pt 4 persoane:
4 fileuri de vita mari
2 morcovi mijlocii
250g pastai de fasole verde lata
8 felii subtiri kaizer afumat
12 fire sparanghel
un ardei rosu mic
sare,piper negru
foi ceapa verde pt. ornat
se taie in fasii subtiri morcovii ,ardeiul , pastaile de fasole,apoi cand apa este clocotita se pune la fiert legumele 7minute impreuna cu sparanghel.Se pune in fiecare fileu putin din legume si apoi se infasoara tip rulou.Se infasoara fiecare rulou cu doua felii de kaizer si se prinde cu scobitoarea,apoi se pune intr-o cratita si se frige la foc mic timp de 8-10 minute sau pana cand sunt fripte.Se poate decora cu foi de ceapa verde taiate marunt.sfat:nu pune sare la carne,numai la legume pt ca se intareste carnea.
UN DIFERIT MOD DE A MANCA VITA SI LEGUME.POFTA BUNA!
yamy , delicios.........arata super .
ResponderEliminar